بهترین مشاغل اینترنتی چیست

18 شغل اینترنتی پرطرفدار در ایران | بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی در سال جدید

واقعیت این است که اینترنت نه تنها در پیدا کردن شغل بلکه در ایجاد یک شغل‌ نقش داشته است.
احتمالا انواع پیام‌های تبلیغاتی در کانال‌های مختلف را دیده‌اید که ادعای کسب درآمد در خانه دارند؛ مثلاً کسب درآمد دلاری! یا مشاغل اینترنتی پولساز که باید از الان شروع کنید! و… .

شاید برای خیلی از افراد این جملات زیادی اغراق‌امیز است. باید گفت ترفند خیلی خفن برای داشتن بهترین شغل های اینترنتی با درآمد بالا وجود ندارد. اما خب این را به طور قطع می‌گوییم که روش های کسب درآمد اینترنتی مناسب، قانونی و پردرآمدی نیز هست که برخی به تجربه و مهارت احتیاج دارند و برخی هم به مهارت خاصی نیاز ندارد.

در این مقاله رایج‌ترین مشاغل اینترنتی در ایران را نام می‌بریم. سعی کردیم به دو بخش تقسیم کنیم تا با تجربه و کم تجربه بتوانند کسب درآمد اینترنتی را شروع کنند یا حداقل ایده‌‌ای برای شغل آنلاین خود پیدا کنند.

فرم دریافت وبینار 3 گانه استراتژی اینستاگرام (رایگان)

فهرست مطلب:

مشاغل اینترنتی یعنی چه و آیا قانونی هستند؟
چرا امروزه مشاغل اینترنتی متقاضی زیادی دارند؟
معرفی مشاغل اینترنتی محبوب در ایران
چگونه بدون تجربه شغل اینترنتی پیدا کنیم؟
چطور شغل اینترنتی خود را آغاز کنیم؟

مشاغل اینترنتی یعنی چه و آیا قانونی است؟

هر شغلی که بشود در بستر اینترنت و بدون محدودیت به مکان خاصی انجام شود، مشاغل اینترنتی می‌گویند.
احتمالا برای خیلی از افراد سوال است که شغل اینترتی قانونی است یا خیر؟
شما در قبال زحمتی که می‌کشید، درآمدی کسب می‌کنید. اما خب هستند کسانی که به عنوان یک شغل اینترنتی کلاه‌برداری هم بکنند. از طرفی برخی چون نام یک شغل آنلاین به میان می‌آید، ارزش زمان و تلاش شما را نادیده گرفته و دستمزد کمی درنظر بگیرند.

استر اینمن، مربی حرفه ای و مدیر عامل و بنیانگذار Virtual Assistant Internship می‌گوید: هر شغلی که خود را با عباراتی مانند «پنج ساعت کار در هفته و درآمد 1000 دلاری» برای خود تبلیغ می‌کند، باید نادیده گرفته شود.
منظور او این بود که احتمالا کاری هرمی یا کلاه‌بردای وسط است.
همچنین برخی مشاغل آنلاین به کسب مجوز نیز احتیاج دارد. یعنی برای جلب اعتماد مشتری به برند شما کمک می‌کند.

چرا امروزه مشاغل اینترنتی متقاضی زیادی دارند؟

اهمیت مشاغل اینترنتی چه است؟

راه‌های زیادی برای کسب درآمد وجود دارد. هر ساله افراد بیشتری تمایل به شغل اینترنتی دارند، یا تمام وقت یا پاره وقت و حتی به صورت فریلنسری یا آزاد. یکی از دلایل تقاضای بالاتر مشاغل اینترنتی داشتن آزادی و انعطاف‌پذیری بیشتری در کار است. جلوگیری از زمان و هزینه رفت و امد به محل کار یکی دیگر از دلایل گرایش به شغل‌های آنلاین است.
علاوه بر این شغل اینترنتی برای بسیاری به عنوان یک شغل دوم است. برای کسب درامد بیشتر و کمکی عمل می‌کند.
یکی از دیگر مزایای مشاغل اینترنتی علاوه بر صرفه جویی در هزینه، در کاهش ضایعات کاغذ و مشکلات محیط زیستی است که اغلب گروه‌ها و شرکت‌ها نیز از آن استقبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: چگونه ادمین شویم؟

معرفی بهترین مشاغل اینترنتی در ایران

با ایجاد فرصت‌های کسب درآمد اینترنتی رقابت زیاد شده است اما شاید هر شغلی ارزش تلاش نداشته باشد بنابراین ما پیشنهادهایی برای انتخاب یک شغل اینترنتی داریم.
البته که گزینه‌های بی‌پایانی وجود دارد، اگر مطمئن نیستید که به دنبال چه نوع شغل‌هایی باشید، در اینجا لیستی از مشاغل اینترنتی وجود دارد.

1- فروشگاه اینترنتی بزنید

شاید برای شما مبهم است که چه فروشگاهی؟
هرچی! هر چیزی که بازار شما بطلبد.
از لباس گرفته تا وسایل دست‌ساز و چیزهایی عجیب و غریب را می‌توانید در فروشگاه خود بفروشید. یکی از شغل‌های اینترنتی طراحی و دوخت لباس است تا خرید عمده لباس و فروش به صورت جزء در سایت خود از محبوب‌ترین مشاغل آنلاین است.

2- کسب و کار دراپ شیپینگ

یکی از شغل‌های اینترنتی Dropshipping است. اگر شما انبار یا مکان لازم برای نگه‌داشتن محصولات را ندارید، می‌توانید به عنوان خرده فروشی کار کنید که سفارش را گرفته و به عمده فروش ارجاع می‎دهید و آنها محصول را برای مشتری ارسال می‌کنند. شما نیز درآمدی پورسانی دریافت می‌کنید.
در واقع بدون نیاز به سرمایه‌گذاری در انبارداری، می‌توانید برند خود را بسازید.
دراپ شیپینگ برای هر نوع فروشگاه آنلاینی کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: دراپ شیپینگ چیست و چگونه کار می‌کند؟

3- کارشناس سئو

یکی از برترین و داغ‌ترین شغل های اینترنتی در دنیا، سئو است. بهینه سازی سایت یکی از بهترین بازاریابی‌های سال‌های اخیر است که کسب و کارها اهمیت آن را درک کرده و به دنبال یک کارشناس سئو کاربلد هستند. این کار به تولید محتوا، لینک سازی و… مربوط می‌شود.
برای اطلاعات بیشتر مطلب زیر را حتما بخوانید.

4- فروش دوره‌های آموزشی یا آموزش آنلاین

اگر مهارتی برای آموزش دارید، یا قبلا تدریس می‌کردید، می‌توانید دوره‌های آموزشی را به صورت شغل اینترنتی ادامه دهید. و کسب درآمد جدیدی داشته باشید. اگر نمی‌خواهید دوره بفروشید یا سایتی ندارید، به صورت آنلاین آموزش دهید. بسیاری از سایت‌ها مثل ایسمینار برای برگزاری وبینار و آموزش وجود دارند که می‌توانید در آن عضو شوید و حتی تبلیغ کنید.

5- ولاگر شوید

تولید فیلم یک شغل اینترنتی به حساب می‌آید. یوتیوب دومین سایت بزرگ در جهان است و ویدئو در حال تبدیل شدن به رسانه‌های اصلی ارتباط برای مشاغل در هر نوعی است. درصورتی که دنبال کننده زیادی دارید با تبلیغات یوتیوب نیز می‌توانید پول درآورید.
بنابراین اگر مهارت فیلمبرداری و ادیت ویدئو دارید، می‌توانید با تولید ویدئوهای با کیفیت و البته در صورت داشتن حرف تازه‌ای مخاطبان خاص خود را بیابید.
از طرفی می‌توانید برای دیگران هم تولید ویدئو کنید. یکی از جذاب‌ترین ایده مشاغل خانگی است.

6- طراح گرافیک

طراحی گرافیک یکی از حرفه‌های مورد تقاضای بسیاری از کسب و کارها است. شما با راه اندازی طراحی گرافیک به عنوان شغل اینترنتی نیز می‌توانید مهارت خود را به نمایش گذاشته و از هر جایی مشتری داشته باشید. مهمترین چیزی شما نیاز دارید، نمونه کار است. کارفرما با توجه به کارهای قبلی و نمونه کار به شما اعتماد می‌کند.

7- توسعه دهنده وب و برنامه نویس

برنامه نویسی و توسعه وب جزء اصلی مشاغل اینترنتی است. کسب و کارها به دنبال افرادی هستند تا وب سایت‌های خود را بهبود داده و فروش بهتری را تجربه کنند.
برنامه نویسی فقط برای سایت هم نیست، توسعه اپلیکیشن نیز برای شرکت‌ها مهم و حاضرند برای آن سرمایه گذاری کنند. ایجاد برنامه‌های جدید فرصتی برای کسب درآمد اینترنتی است.
به صورت جزئی‌تر می‌توانید به عنوان طراح رابط کاربری کار کرده و تجربه خوبی را برای کاربران درست کنید.

8- ترجمه کنید

اگر زبان دومی بلد هستید و دنبال آموزش به دیگران نیستید، می‌توانید به صورت یک شغل آنلاین ترجمه کنید. این روزها سایت‌ها برای تولید محتوا احتیاج به مترجمی برای ترجمه مقالات دارند.

9- ادمین شبکه اجتماعی شوید

یکی از دلایل رونق کسب و کارها، شبکه‌های اجتماعی هستند، و مدیریت این شبکه‌ه امثل اینستاگرام احتیاج به مهارت دارد، زیرا رسانه‌ها مدام در حال تغییر هستند، و این کار کمی زمان‌بر است و برای گرفتن نتیجه به پایداری و خلاقیت احتیاج دارید. شرکت‌ها به خاطر زمان معمولا به افراد دارای مهارت این کار را برون سپاری می‌کنند.
اگر علاقه به شبکه‌های اجتماعی دارید، این شغل اینترنتی پردرآمد را فراموش نکنید.

10- دستیاری مجازی

یک شغل اینترنتی مناسب برای افرادی می‌خواهند در خانه کار کنند، کار به عنوان دستیار مجازی است یعنی پاسخ دادن به ایمیل،پیام‌ها، تحقیق و هر وظایف دیگری که بتوانید از راه دور برای کسب و کاری انجام دهید.

11- بازاریابی وابسته

شما با تبلیغات، شبکه اجتماعی، وبلاگ نویسی و… می‌توانید برای کسب وکارها بازاریابی کنید.
در واقع شما دارید، محصول یا خدمتی را تبلیغ می‌کنید تا تاجری بفروشد.

بیشتر بخوانید: استراژی اینستاگرام مارکتینگ

12- یک اینفلوئنسر شوید

اگر فالوورهای زیادی دارید، می‌توانید در زمینه خاصی که اطلاعات دارید، به صورت همیشگی پست داشته باشید و با ارائه محتوای جذاب و خلاقانه (به هر مدلی، متن، ویدئو و پادکست) مخاطبان بسیاری جذب کنید. برای کسب درامد مشابه بازاریابی وابسته، هزینه برای تبلیغات دیگران در پیج خود دریافت کنید.

13- با آشپزی آنلاین کار کنید!

با آشپزی و قنادی می‌توانید انواع شغل اینترنتی را پیش بگیرید. مثلا یک سایت یا پیج برای معرفی غذاهای محلی و بازارهای غذا و دعوت علاقه‌مندان به آشپزی استفاده کنید. اگر با گرفتن ویدئو مشکلی ندارید، می‌توانید دوره‌های آنلاین آشپزی بگذارید، یا آشپزی بیاموزید.
می‌توانید یک نانوایی آنلاین بزنید و درآمد بدست آورید.

13- سایت‌ها زیبایی بزنید

محصولات زیبایی بسیار برای مخاطبان مهم است. شما می‌توانید یک فروشگاه زیبایی راه اندازی کنید. توصیه و نکات زیبایی پوست و مو بسیار طرفدار دارد.

نکته جالب در مورد دنیای آنلاین این است که یک علاقه بزرگ می‌تواند به یک تجارت عالی تبدیل شود.

14- محقق آنلاین

اگر مهارت جستجو در اینترنت را دارید، بسیاری هستند که با یافتن اطلاعات آنلاین، به عنوان شغل اینترنتی در حال فعالیت هستند. از تحقیق بازار تا هر اطلاعاتی برای کسب وکارها می‌توانید در این راه درآمد کسب کنید.

15- کوچینگ یا مشاوره دادن

برخی از مهارت‌های که دارند، با مشاوره دادن یا کوچینگ می‌توانند به دیگران کمک کنند. شما اگر راهی را رفته‌اید و تجربه دارید، می‌توانید با ارائه راه حل و پیشنهادهای خود کسب و کارهای دیگر را راهنمایی کنید. در این روش کسب درآمد اینترنتی باید در سایت یا پیج اینتساگرام تبلیغ شوید و خود را به دیگران نشان دهید. در واقع از جمله مشاغل اینترنتی است که به تجربه نیاز دارد.

16- نوشتن رزومه

آماده کردن یک رزومه کاری برای خیلی‌ها کاری غیر ممکن است. اگر بلدید که رزومه خوبی بنویسید، نوشتن cv، نیز می‌تواند یک شغل اینترنتی جالبی باشد. چه بسا سایت‌هایی هستند که قالب‌های آماده برای درست کردن یک روزمه حرفه‌ای تولید کرده و یک شغل آنلاین برای خود دارند.

17- تولید و مدیریت محتوا

یکی از پرطرفدارترین شغل اینترنتی در سال‌های اخیر تولید محتوا است. اگر مهارت نگارش و خلاقیت دارید، می‌توانید برای کسب و کارهای دیگر تولید محتوا کنید. کپی رایتر یکی از بهترین مهارت‌ها در نوشتن است که در تبلیغات و جذب مشتری اهمیت بالایی دارد. اگر این مهارت را دارید، شغل اینترنتی مناسبی برای شماست. همچنین با سابقه خوبی در این کار به عنوان مدیر محتوای نیز می‌توانید کار کنید.
از طرفی با داشتن مهارت نویسندگی می‌توانید برای خود کار کنید.

بیشتر بخوانید: 60 ایده تولید محتوا در اینستاگرام

18- دیتا اینتری

برخی سایت‌ها نیاز به فردی آشنا با سیستم‌های مدیریت محتوا دارند. مثلا کار با وردپرس یا المنتور. یکی شغل‌های انلاین ساده بارگذاری اطلاعات در سایت است. دیتا اینتری همان ورود اطلاعات یا بارگذاری است. شما در این کار نیاز نباید تولید محتوا بلد باشید، بلکه محتوایی که کسی دیگر تولید کرده را فقط در سایت بارگذاری می‌کنید. برای افرادی که مهارت ندارند، شغل اینترنتی مناسبی است.

در نهایت به قول شومپیتر اقتصاددان آلمانی: هیچ ایده اصیلی وجود ندارد، بلکه ترکیب جدیدی از ایده‌های قدیمی است.
بنابراین شما نیز می‌توانید از مشاغل فیزیکی و اینترنتی حتی ایده جدیدی برای شروع یک کسب و کار اینترنتی پولساز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: چطور یک فروشگاه اینترنتی لباس راه اندازی کنیم ؟
👈🏼 راه اندازی فروشگاه اینترنتی لباس

چگونه بدون تجربه شغل اینترنتی پیدا کنیم؟

در قسمت قبل چند نمونه شغل بدون نیاز به تجربه نیز نام بردیم. اگر تجربه زیادی ندارید، تا یک شغل اینترنتی را آغاز کنید، در این بخش چند نکته برای راهنمایی شما بیان کردیم:

• در مورد مهارت شغلی که باید انجام دهید، خود را روشن کنید. باید بدانید کارفرمایان دنبال چه هستند؟ شرح شغل‌ها را به خوبی بخوانید و اینکه انها چه مهارتی از شما می‌خواهند.

• توانایی‌های خود را برجسته کنید. مهارتی که قابل انتقال است را برجسته کنید حتی اگر مستقیم به کسب و کارها ربط ندارد. مثلاً قبلا یک برنامه گروهی را برنامه ریزی و هماهنگ کرده‌اید، بنابراین شاید شما در اجرا و برنامه ریزی مهارت خوبی داشته باشید.

• برای کسب مهارت در کلاس‌های انلاین شرکت کنید. علاقه خود را دنبال کنید و مهارت خود را در هر کاری ارتقا دهید.

• کارآموزی آنلاین کنید. در حین کار خود می‌توانید، آموزش‌های بدست آورید.

• برای برخی شغل های اینترنتی نیاز به یک نمونه کار است. پس یک نمونه کار آنلاین ایجاد کنید. برای تولید محتوا، طراحی، برنامه نویسی، ادمینی و هر کس دیگری که برای یک کارفرما کار خلاقانه تولید می‌کند، یک نمونه کار قوی ضروری است. می‌تواند یک سایت شخصی باشد و… .

• بر استقلال و همچنین مهارت های ارتباطی، حل مسئله، سازمانی و مدیریت زمان خود در طول فرآیند استخدام تاکید کنید و برای پاسخ به سوالات رایج مصاحبه از راه دور آماده شوید.

چطور شغل اینترنتی خود را آغاز کنیم؟

شروع یک شغل اینترنتی از کجاست؟

راه اندازی کسب و کار آنلاین برای کسی که تجربه‌ای ندارد شاید کنی زمان‌بر و هزینه داشته باشد. فراموش نکنید این کار نیز مانند هر کسب و کار فیزیکی دیگری نیاز به تحقیق بازار دارد. توجه به علاقه و مهارت نیز مهم‌ترین مسائل مربوط به شروع یک شغل اینترنتی است.

به طور خلاصه چند قدم در آغاز کسب درآمد اینترنتی را نام بردیم:
1- همان‌طور که گفتیم باید به مهارت و علاقه خود توجه کنید و در مرحله نخست تصمیم درستی بگیرید، که چه شغل اینترنتی بهترین انتخاب برای شما و بازار موجود است.

2- تحقیق بازار را فراموش نکنید. صنعتی که انتخاب کردید، چگونه است؟ رقبا چه می‌کنند؟ اصلا این انتخاب شما اشباع است یا جای کار دارد؟ ایده‌ شما برای این شغل اینترنتی چیست؟

3- نام تجاری خود را انتخاب کنید. داشتن شبکه اجتماعی یا سایت، روابط عمومی، بازاریابی و… در ادامه راه مشاغل اینترنتی موفق تاثیر گذار است.

4- در نهایت مشتری جذب کنید. باید مخاطب خود را بشناسید، پیام‌هایی درستی به برای کاربران ارسال کنید. ساختار قیمت گذاری به شما در جذب مشتری کمک می‌کند.

اگر قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود را دارید، برای دریافت مشاوره و کوچ دیجیتال مارکتینگ با ما تماس بگیرید:

شماره تماس: ۰۹۹۰۹۱۵۵۰۱۵

حرف آخر در مورد کسب درآمد اینترنتی

شغل اینترنتی در حال گسترش است، و احتمالا مشاغل آنلاین در آینده بیشتر از پیش خواهد شد.
با داشتن یک پیج یا یک سایت می‌تواند به هر کسی در هر جایی از این دنیا دسترسی داشته باشید.
مخاطب هدف خود را پیدا کنید و برای خود درآمدی ایجاد کنید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

نیچ مارکتینگ چیست؟
راهنمای راه اندازی فروشگاه اینستاگرامی
اشتباهات رایج در اینستاگرام
استراتژی تخفیف گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *